Game of Thrones: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές... (αν μπορείτε!)

Το Game of Thrones είναι η πολύ αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του HBO που βασίζεται στη best seller σειρά βιβλίων του George RR Martin «A Song of Ice and Fire» και ο τρίτος της κύκλος μόλις άρχισε να προβάλλεται στην Αμερική κάνοντας χαρούμενους τους αμέτρητους fans της σειράς. Όπως ήδη ξέρουν όσοι την παρακολουθούν...

η σειρά διηγείται την επική μάχη για εξουσία και δύναμη σε ένα πελώριο και βίαιο βασείλειο. Πολλοί υποστηρίζουν πως αυτή η σειρά βελτίωσε αισθητά το είδος των ιστοριών φαντασίας ενώ οι κριτικοί δεν παύουν να την εκθειάζουν και οι τηλεθεάσεις την ανεβάζουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.


Το Game of Thrones διαθέτει πληθώρα ταλαντούχων ηθοποιών οι οποίοι, ως επί το πλείστον, δείχνουν εντελώς διαφορετικοί στο ρόλο τους από ό,τι στην πραγματικότητα.


Η Emilia Clarke, για παράδειγμα, είναι η εντυπωσιακή καστανομάλλα που υποδύεται την  Daenerys Targaryen με τα πλατινέ, σχεδόν άσπρα μαλλιά.

Αυτή την περίοδο υποδύεται την Holly Golightly στο Broadway στην θεατρική μεταφορά του Breakfast At Tiffany's.


Και πόσο διαφορετική μοιάζει η Emilia Clarke όταν υποδύεται την Daenerys Targaryen! Για αρχή φοράει extensions για να πετύχει αυτό το πλατινέ look. Στη σειρά η Daenerys σχεδιάζει την επιστροφή της στο βασίλειο Seven Kingdoms και την επανάκτηση του θρόνου της.


Η βρετανίδα ηθοποιός Lena Headey έγινε γνωστή από την ταινία «300» και την τηλεοπτική σειρά «The Sarah Connor Chronicles». Αλλά ο ρόλος της δολοπλόκου Cersei Baratheon στο Game of Thrones είναι αυτός που την έκανε διάσημη. Η 39χρονη ηθοποιός είναι φυσική καστανή αλλά ο ρόλος της δεν είναι…
< Δύσκολα αναγνωρίζεις την Lena Headey όταν υποδύεται την Cersei, τη βασίλισσα των Seven Kingdoms. Η Cersei είναι υπερπροστατευτική απέναντι στα τρία παιδιά της (όλα καρποί μοιχείας). 




Ο Jason Momoa θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως Khal Drogo, βασιλιάς των  Dothraki people. Και δεν είναι μόνο οι γυναίκες της σειράς που μεταλλάσσονται για να υποδυθούν το ρόλο τους.

Ο ηθοποιός και μοντέλο Jason είναι ο σύντροφος της Lisa Bonet από το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά (η Lisa έχει και μια κόρη από το γάμο της με τον Lenny Kravitz).

 Τα θαύματα των μαλλιών και του make up! Δύσκολα αναγνωρίζει κανείς τον Jason. O χαρακτήρας του πεθαίνει στη δεύτερη σεζόν -και δεν ξέρουμε αν θα εμφανιστεί ξανά- αλλά στην καρδιά μας θα ζει για πάντα.



Μπορείτε να διακρίνετε το χαρακτήρα που υποδύεται η βρετανίδα Esmé Bianco όταν τη βλέπετε ντυμένη με σύγχρονα ρούχα; Αν δεν την αναγνωρίζετε είναι επειδή ως Ros, στο Game of Thrones, είναι συνήθως γυμνή.



Η Esmé Bianco είναι πρώην ηθοποιός του burlesque, τραγουδίστρια και μοντέλο για εσώρουχα. Ο ρόλος της πόρνης Ros δημιουργήθηκε για την τηλεοπτική μεταφορά του Game of Thrones.



Ο Alfie Allen προέρχεται από μια οικογένεια της showbiz. Ο πατέρας του είναι ο ηθοποιός Keith Allen, η αδερφή του Lily είναι διάσημη τραγουδίστρια και η μαμά του και ο θείος του δουλεύουν επίσης στη βιομηχανία. Χάρη στο Game of Thrones είναι πλέον και εκείνος διάσημος για το ρόλο του ως Theon Greyjoy και όχι μόνο για το επίθετό του.



 Σοβαρά τώρα. Θα αναγνωρίζατε τον Alfie ως Theon;

Πηγή: msn.com