Σκηνές sex σε sci-fi ταινίες... (Ακατάλληλα Video)

Τίποτα δεν επεκτείνει τις δυνατότητες για εξωφρενικές σεξουαλικές καταστάσεις τόσο όσο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ρομπότ, εξωγήινοι, αορατότητα, οι προοπτικές είναι απεριόριστες.

Star Trek (1966)

Σίγουρα υπήρξαν ορισμένες σκηνές σεξ σε sci-fi πριν το Star-Trek, αλλά η σειρά του Gene Roddenberry θαρραλέα πήγε εκεί που δεν είχε πάει ο διαστρικό έρωτας ποτέ πριν. Ο Captain Kirk "τα βρήκε" με διαστιμικά μωρά, ανεξάρτητα από τάξη, τη φυλή, ή ακόμα και το είδους τους, και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960.





Barbarella (1968)

Η Barbarella ήταν αναμφισβήτητα το πρώτο sci-fi έπος που πήρε το χρωμόσωμα Υ από την εξίσωση και επικεντρώθηκε ειδικά στις ανάγκες μιας γυναίκας. Η Jane Fonda είναι space ranger που βαινοβγαίνει σε κρεβάτια σε όλο το γαλαξία και συναντά τα μέλη του αντίθετου φύλου με ονόματα όπως Dildano. Η ιστορία κορυφώνεται με τα βασανιστήρια της στην Excessive Machine, η οποία υποτίθεται ότι θα την σκοτώσει με το "παιχνίδι" της, σαν το λεπτό συντονισμένο όργανο που είναι. Αλλά αντί να πεθάνει, στο κρεσέντο, κορυφώνει.




Saturn 3 (1980)

Ο Kirk Douglas ήταν πραγματικά πρόθυμος να κάνει αυτό το κομμάτι το μετα-Star Wars , αλλά ίσως μόνο και μόνο επειδή θα του επιτρέψει να έχει σεξουαλική επαφή με την Farrah Fawcett στην οθόνη. Αν και η Fawcett ήταν 30 χρόνια νεότερή του, δεν είναι τόσο ανατριχιαστικό όσο ακούγεται. Πιθανώς επειδή ο Douglas, ακόμη και στην ηλικία των 63, είχε τη σωματική διάπλαση ενός πυγμάχου . Επίσης, ο Harvey Keitel παραμένει ντυμένος κατά τη διάρκεια ενός τρίου με τη Fawcett και τον Douglas, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που δεν είναι γυμνός σε ταινία.




Species (1995)

Όπως η Tahnee Welch πριν από εκείνη, η Natasha Henstridge κάνει επίσης μια βουτιά στην πισίνα για να σαγηνεύσει έναν Γήινο. Αλλά σε αντίθεση με την Tahnee, γίνεται πολύ πιο σωματικό.




Avatar (2009)

Οι Na'vi δεν είναι θηλαστικά. Αλλά ο σκηνοθέτης James Cameron επινόησε έναν τρόπο για να τους φέρει σε στενή και προσωπική επαφή. Μπορούν να μπλέκουν τις μεγάλες πλεξούδες των μαλλιών τους που χτυπάνε κατευθείαν στο νευρικό σύστημα του άλλου για την απόλυτη διέγερση.






Thessnea.blogspot