Νέα ταινία του Tim Burton ΧΩΡΙΣ τον Johnny Deep..

H συλλογή με τις περούκες του Johnny Depp πρόκειται να μείνει κλειδωμένη για λίγο, από ότι φαίνεται. Για πρώτη φορά από το 2003 δεν θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του καλύτερου φίλου του Tim Burton.


Μετά την βόμβα που ήταν το Dark Shadows, και μια σειρά από παρόμοιες pop-Goth φαντασιώσεις σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, ο Burton επιστρέφει στην πραγματικότητα με το Big Eyes, ένα δράμα για τις εκθέσεις THR της Weinstein Company. Γράφτηκε από τον Ed Wood γραμματέα του Larry Karaszewski και του Scott Alexander, το Big Eyes είναι για την ταραχώδη σχέση μεταξύ των καλλιτεχνών Walter και Margaret Keane, οι οποίοι ανήλθαν σε διεθνή φήμη στη δεκαετία του '60 και του '70 με τους πίνακες τους που απεικόνιζαν παιδιά με μεγάλα μάτια.


Ο Christoph Waltz και η Amy Adams είναι σήμερα σε συνομιλίες για να υποδυθούν το ζευγάρι, του οποίου ο γάμος κατέρρευσε το 1965, μια κατακρήμνιση μαχών για δεκαετίες για το ποιος ακριβώς ζωγράφισε ποιούς από τους πίνακες. (ο Ryan Reynolds και η Ρις Γουίδερσπουν είχαν αρχικά συνδεθεί, αλλά εγκατέλειψαν το έργο πριν ο Burton αναλάβει τη σκηνοθεσία.) Η διαμάχη πατρότητας των έργων τελικά λύθηκε στο δικαστήριο μετά από ένα επικό "paint off" μεταξύ των πρώην συζύγων να αποδείξουν ενώπιον του δικαστή, ποίος ήταν πιο πιθανό να έχει ζωγραφίσει, τα πορτρέτα που είχαν κάνει την επιτυχία τους.


Είναι το είδος της ιστορίας για τη διασταύρωση της τέχνης και της προσωπικότητας που αναμφισβήτητα έκανε τον Ed Wood ένα από τα πιο ικανοποιητικά επιτεύγματα του Burton. Πιστεύετε ότι έχει κάτι να σας πει η ταινία;