Ταινίες που αξίζει να δείτε σε 3D...

Οι 3D ταινίες δεν είναι το αγαπημένο είδος πολύ κόσμου. Κάποιοι κινηματογραφόφιλοι εκνευρίζονται έχοντας πληρώσει πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να καθίσουν σε ένα σινεμά γεμλατο κόσμο και να δουν μια μπούρδα διάρκειας 90'. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες ταινίες που αξίζουν τον κόπο και τα λεφτά σας, για να τις δείτε σε 3D.


Όπως, ας πούμε, ο Οζ, ο Μέγας και Παντοδύναμος.  Ο σκηνοθέτης Sam Raimi φέρνει στη μεγάλη οθόνη τον Μάγο Οζ σε τρεις διαστάσεις και η ταινία είναι τόσο εντυπωσιακή που σε κάνει να ξεχνάς πως φοράς 3D γυαλιά.





 

Δεν είναι να απορεί κανείς που η ταινία του Ang Lee, Life Of Pi, κέρδισε το Όσκαρ φωτογραφίας στα Όσκαρ 2013. Ήταν απόλαυση για τα μάτια και σε 3D ένα εξαιρετικό θέαμα που παίρνει ζωή.


Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η ταινία του James Cameron, Avatar, είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις εισιτηρίων στην ιστορία του κινηματογράφου. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιλμ που έχουν γυριστεί ποτέ. Σε 3D κάθε στοιχείο της Πανδόρας παίρνει ζωή. Πραγματικά ανυπομονούμε για το sequel.

 Ο Cameron έχει σκηνοθετήσει και τον Τιτανικό, βεβαίως, ο οποίος είναι υπερθέαμα έτσι κι αλλιώς, οπότε σκεφτείτε πόσο περισσότερο σε 3D! Το πλοίο βυθίζεται απίστευτα ρεαλιστικά και όλοι σκέφτονται αν υπάρχει έστω και ένας θεατής που να μην πιστεύει πως άξιζε τον κόπο να μείνει 3 ώρες για να περιμένει το φινάλε. Ή για να δει τον   Leonardo DiCaprio σε 3D.  Ή την Kate Winslet, επίσης.

Οι ταινίες της Disney Pixar είναι πάντα απολαυστικές αισθητικά και το Toy Story 3 είναι μία από τις καλύτερες για να δεις σε 3D.  

Η ταινία του Tim Burton, The Nightmare Before Christmas, κυκλοφόρησε το 2006 σε 3D και ακόμα προβάλλεται στους κινηματογράφους όλου του κόσμου. Γιατί; Γιατί η 3D εκδοχή είναι ακόμα καλύτερη και πιο εντυπωσιακή από την 2D.  

Γυρισμένη σε 3D, η ταινία How To Train Your Dragon, είναι ένα αισθητικό αριστούργημα για όλες τις ηλικίες. Από τους δράκους που πετάνε μέχρι τις φωτιές που βγάζουν από το στόμα τους το κοινό ενθουσιάζεται. Είναι κρίμα να μην τη δείτε σε 3D αυτή την ταινία.  

 Γιατί να μη θέλεις να δεις αυτή την ταινία σε 3D; Επικές σκηνές, εκρήξεις, εντυπωσιακά CGI εφέ, η ταινία Avengers Assemble βλέπεται καλύτερα με 3D γυαλιά.

Μπορεί να είναι λίγο ντεμοντέ και παλιακιά αυτή η ταινία αλλά πολλοί κινηματογραφόφιλοι θυμούνται τα χάρτινα 3D γυαλιά που φορέσαμε για να δούμε το Jurassix Park να παίρνει τις διαστάσεις που του αξίζει στη μεγάλη οθόνη. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις έναν δινόσαυρο να ξεπηδάει από την οθόνη σου!

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, σε πολλές χώρες, αλλά βάλτε το στην ατζέντα σας γιατί οι εκπληκτικές CGI σκηνές, οι τερατώδεις γίγαντες και τα τοπία που κόβουν την ανάσα είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους που κάνουν την ταινία αξιόλογη.


Πηγή: msn.com