Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 23/02!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

4 νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



The Grey
(The Grey)

Περιπέτεια 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 117'

Ένα αεροπλάνο που μεταφέρει εργάτες από ένα διυλιστήριο πετρελαίου στην Αλάσκα πέφτει σε τρομακτική καταιγίδα και συντρίβεται στην αρκτική τούνδρα. Μόνο οκτώ άντρες επιζούν από το δυστύχημα. Παρά τα σοβαρά τους τραύματα και το αμείλικτο κρύο που τους περιβάλλει, συγκεντρώνουν όλες τους τις δυνάμεις και κατευθύνονται νότια, προσπαθώντας να συναντήσουν τον πολιτισμό. Μπροστά τους έχουν λίγες μόνο μέρες για να καταφέρουν να σωθούν. Και πίσω τους, μια αγέλη από θηριώδεις άγριους λύκους που τους καταδιώκει πεισματικά. Καθώς ο χρόνος κυλά σταθερά εις βάρος τους, οι τελευταίοι επιζήσαντες έχουν όλο και λιγότερες πιθανότητες να επιβιώσουν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζο Κάρναχαν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Λίαμ Νίσον, Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ, Τζέιμς Μπαντζ Ντέιλ, Φρανκ Γκρίλο, Τζο Αντερσον




Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά
(Extremely Loud And Incredibly Close)

Δραματική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 213'

Ο 11χρονος Όσκαρ είναι πεπεισμένος πως ο πατέρας του (Τομ Χανκς), που πέθανε στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, στο World Trade Center, τού έχει αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα κάπου στην πόλη. Νιώθοντας αποκομμένος από την μαμά του (Σάντρα Μπούλοκ) και μη θέλοντας να πιστέψει σε πράγματα που δεν μπορεί να παρατηρήσει, ο Όσκαρ αρχίζει να ψάχνει στη Νέα Υόρκη, για την κλειδαριά που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που βρήκε στην ντουλάπα του μπαμπά του. Το ταξίδι του στην πόλη θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την απώλεια που βίωσε και να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο γύρω του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Στίβεν Ντάλντρι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τομ Χανκς, Σάντρα Μπούλοκ, Τόμας Χορν, Μαξ φον Σίντοφ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζον Γκούντμαν, Τζέφρι Ράιτ, Τζέιμς Γκαλντοφίνι, Ζόι Κάλντγουελ




Αυτό θα Πει Πόλεμος
(This Means War)

Περιπέτεια, Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη

Οι δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες του κόσμου συμβαίνει να είναι κολλητοί φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές, αλλά κι ένα οπλοστάσιο ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από τον χάρτη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Εμ Σι Τζι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ρις Γουίδερσπουν, Χάρντι, Τομ, Κρις Πάιν




Barbie: Στην Ιστορία μιας Γοργόνας 2
(Barbie in a Mermaid Tale 2)

Παιδική 2012, Καναδάς

Εμπόδιο στη σανίδα της Μερλία θα σταθεί η ισχυρή αντίπαλος Κάιλι που κλέβει το κολιέ της απελευθερώνοντας την δαιμόνια γοργόνα Έρις από τη δίνη της. Οι Μερλία και Κάιλι θα συμφιλιωθούν μπροστά στην απειλή της Έρις να καταλάβει το θρόνο της Ωκεανίας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια των θαλάσσιων φίλων τους θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ωκεανό αλλά και για να πάρουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα σερφ. Θα τα καταφέρουν και αν ναι ποια θα κερδίσει;

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Γουίλιαμ Λάου
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Kathleen Barr




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!