ΠΑΝΙΚΟΣ στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας, μείναν άδεια τα ράφια!

ΧΑΜΟΣ από χθες το απόγευμα στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας


Πρωτοφανή πράγματα έζησαν οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι βιβλιοπωλείων της Ελλάδας χθες, αλλά και ειδικά σήμερα, αφού οι πραγματικές ορδές καταναλωτών έπεσαν στα ράφια σαν ακρίδες και δεν άφησαν σελίδα, από τα πολυαναμενόμενα συλλεκτικά τεύχη που μόλις κυκλοφόρησαν!

Σήμερα από νωρίς το πρωί οι ουρές του κόσμου...
έφταναν εκατοντάδες μέτρα μακριά από τα βιβλιοπωλεία από ανθρώπους που διανυκτέρευσαν στη σειρά για να μη χάσουν τη θέση τους. Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη οι ουρές από τα βιβλιοπωλεία της Τσιμισκή, έφταναν στην παραλία (μερικοί παράτολμοι, μπήκαν τελευταίοι και σε καραβάκια..).

Το κράτος δεν έμεινε αμέτοχο και επειδή σύντομα θα υπάρξει έλλειψη χαρτιού στη χώρα, σταμάτησε να τυπώνει τα ακόμη ατύπωτα σχολικά βιβλία και έδωσε το πολύτιμο υλικό στα εκδοτήρια, για να αποτραπεί η παύση έκδοσης των νέων βιβλίων!

Ο λόγος;

ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;
Χθες ήταν η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματος ενός, σπεσιαλίστα του είδους. Ποιου άλλου, παρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Έτσι το Public, στην Στοά Χιρς της Θεσσαλονίκης έγινε η γενέτειρα του βιβλίου: «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι».

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η Νικόλ αλλά και ο Αντώνης Κανάκης που δεν μπόρεσαν να παραστούν, συνέβη από τη μάζα του λαού που είχε συρρεύσει στο κέντρο της Πόλης.

Άλλη μια πρωτιά για την Ελλάδα και την Ανθρωπότητα..
Ποιες πυραμίδες και αστροναύτες; Βιβλίο Αρναούτογλου σε λέω...

thessnea.blogspot.com